2421084890 Ελλησπόντου 85, Νέα Ιωνία, Βόλος vickyanagnostopoulou@yahoo.gr
 
 
 
 
 
   
     
  ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ | Κέντρο Μελέτης Νέα Ιωνία - Βόλος
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

Οι εκπαιδευτικοί του Κέντρου Μελέτης Αλφαβητάρι αποτελούν μια ομάδα αφοσιωμένη στην εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη κάθε μαθητή. Καθοδηγούνται από το πάθος τους για τη μάθηση και την επιθυμία τους να εμπνεύσουν και να υποστηρίξουν τους μαθητές τους σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής τους πορείας.

Κάθε εκπαιδευτικός φέρει υψηλά προσόντα στον εκπαιδευτικό τομέα και διαθέτει εμπειρία στην προσαρμοσμένη διδασκαλία και την προσωπική ανάπτυξη των μαθητών. Με έμφαση στην ατομική προσέγγιση και τη δημιουργική διδασκαλία, οι εκπαιδευτικοί μας αναζητούν διαρκώς νέους τρόπους για να ενθαρρύνουν την πνευματική ανάπτυξη και την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών τους.

 
     
 
 
 
 
 
 
  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Με εξαιρετικές επαγγελματικές δεξιότητες και δέσμευση για τη συνεχή βελτίωση, οι εκπαιδευτικοί μας δημιουργούν ένα κλίμα μάθησης που είναι ανοιχτό, ανθρώπινο και εμπνέει τους μαθητές να ανακαλύψουν το εσωτερικό τους δυναμικό. Είναι πάντα πρόθυμοι να συνεργαστούν με τους μαθητές, να ακούσουν τις ανάγκες τους και να τους καθοδηγήσουν προς την επίτευξη των στόχων τους
 
     
 
 
     
 
ΒΙΚΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε
ΕΔΩ το βιογραφικό.
 
     
     
 
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΑΚΗ

Δείτε
ΕΔΩ το βιογραφικό.
 
     
     
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΒΑΛΗΣ

Δείτε
ΕΔΩ το βιογραφικό.
 
     
 
     
 
ΠΕΝΥ ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗ

Δείτε
ΕΔΩ το βιογραφικό.
 
     
     
 
ΚΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε εδώ το βιογραφικό.
 
     
     
 
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΡΑΝΤΖΗ

Δείτε
ΕΔΩ το βιογραφικό.
 
     
 
 
 
 
 
 
  Σύγχρονοι τρόποι εκπαίδευσης
 
 
 
  Οι εκπαιδευτικοί μας αποτελούν τον κρίσιμο παράγοντα πίσω από την επιτυχία του Κέντρου Μελέτης Αλφαβητάρι και είναι πάντα πρόθυμοι να εμπνεύσουν και να υποστηρίξουν τους μαθητές μας στο ταξίδι τους προς την ακαδημαϊκή και προσωπική τους ανάπτυξη.  
     
  Οι εκπαιδευτικοί μας διακρίνονται για τον ενθουσιασμό τους για τη διδασκαλία και την εκπαίδευση. Με στόχο την προαγωγή της ακαδημαϊκής αρτιότητας και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, προσφέρουν ένα ανοιχτό και εμπνευσμένο περιβάλλον μάθησης.   
     
 

 


 
     
  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Οι εκπαιδευτικοί αναζητούν συνεχώς νέες μεθόδους και προσεγγίσεις διδασκαλίας προκειμένου να ενθαρρύνουν την ανεξάρτητη σκέψη και τη δημιουργικότητα των μαθητών.
 
     
     
  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Οι εκπαιδευτικοί είναι ικανοί να συνεργάζονται αποτελεσματικά με άλλους συναδέλφους, γονείς και κηδεμόνες, προκειμένου να προσφέρουν τη βέλτιστη υποστήριξη στους μαθητές.
 
     
     
  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Οι εκπαιδευτικοί δημιουργούν μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ τους και των μαθητών, ενθαρρύνοντας την ανοιχτή επικοινωνία και την αυτοπεποίθηση.